- !يوسف الشريف♥عضو انيميشُن~
- دَولتي» :
جنســــي : :
مُساهماتي »: : 16
نقاطي»: : 83
التقييمات التي حصلت عليها : 2
طريقة عمل الكابوريا بالصلصة
الجمعة أغسطس 08, 2014 7:31 pm
السلام علكيم
كيفك ان شاء الله بخير
اليوم جبتلكم
طريقة عمل الكابوريا بالصلصة
نبداء علي بركت الله
المفادير
1 كيلوا كابوريا
1/4 كوب زيت
بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة جدا
حزمة كثبرة خضرة وشوية شبت أخضر مقطعين قطع صغيرة
معلقتين كثبرة ناشفة
معجون طماطم وشوية عصير طماطم
كوبين ماء
شوية ملح وفلفل أسود
الطريقة
1- ننضف الكابوريا كويس نشيل الصدفة ال في الضهر والخياشيم ال تحتها ونقطع أطراف الرجلين ونرميهم ونشيل الرجلين الكبار مع الكابوريا النضيفة ونضعهم في طبق ولما نخلص تنضيف الكابوريا كلها نضع عليها شوية دقيق ونغسلها كويس
2- نضع الزيت على النار ونضع فية البصل المقطع ولما يصفر نضع الكثبرة الخضراء والشبت الأخضر ونقلب ولما البصل يحمر مع الخضرة نضع معلقتين الكثبرة الناشفة ونقلب ثم نضع عصير الطماطم وصلصة الطماطم ونتركها على النار لما تتسبك .
3- ثم نضع كوبين الماء على الخليط ولما يغلوا نضع شوية الملح وشوية صغيرة فلفل أسود( وأوعي تحطي كمون)
4- ثم نضع الكابوريا ومتنسيش (المية في الحلة تكون مغطية الكابوريا) ونغطي الحلة ونسبها تقريبا نصف ساعة ولما الكابوريا تستوي وتشرب المية وتتسبك نشل الحلة من على النار وتكليها بألف هنا وشفا أن شاء الله
جربوها أن شاء الله هتعجبكم جدا وأبعتولي برأيكم
كيفك ان شاء الله بخير
اليوم جبتلكم
طريقة عمل الكابوريا بالصلصة
نبداء علي بركت الله
المفادير
1 كيلوا كابوريا
1/4 كوب زيت
بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة جدا
حزمة كثبرة خضرة وشوية شبت أخضر مقطعين قطع صغيرة
معلقتين كثبرة ناشفة
معجون طماطم وشوية عصير طماطم
كوبين ماء
شوية ملح وفلفل أسود
الطريقة
1- ننضف الكابوريا كويس نشيل الصدفة ال في الضهر والخياشيم ال تحتها ونقطع أطراف الرجلين ونرميهم ونشيل الرجلين الكبار مع الكابوريا النضيفة ونضعهم في طبق ولما نخلص تنضيف الكابوريا كلها نضع عليها شوية دقيق ونغسلها كويس
2- نضع الزيت على النار ونضع فية البصل المقطع ولما يصفر نضع الكثبرة الخضراء والشبت الأخضر ونقلب ولما البصل يحمر مع الخضرة نضع معلقتين الكثبرة الناشفة ونقلب ثم نضع عصير الطماطم وصلصة الطماطم ونتركها على النار لما تتسبك .
3- ثم نضع كوبين الماء على الخليط ولما يغلوا نضع شوية الملح وشوية صغيرة فلفل أسود( وأوعي تحطي كمون)
4- ثم نضع الكابوريا ومتنسيش (المية في الحلة تكون مغطية الكابوريا) ونغطي الحلة ونسبها تقريبا نصف ساعة ولما الكابوريا تستوي وتشرب المية وتتسبك نشل الحلة من على النار وتكليها بألف هنا وشفا أن شاء الله
جربوها أن شاء الله هتعجبكم جدا وأبعتولي برأيكم
- جزائرية بقلب فلسطينيعضو نشيط~♛
- دَولتي» :
جنســــي : :
مُساهماتي »: : 34
نقاطي»: : 107
التقييمات التي حصلت عليها : 0
رد: طريقة عمل الكابوريا بالصلصة
الجمعة أغسطس 08, 2014 7:41 pm
:يسلمووو:
:شكرا ليك:
:67876754: :y7867:
:جزاك خير:
:شكرا ليك:
:67876754: :y7867:
:جزاك خير:
- ناتسوميمَلك انيميشُن♛
- دَولتي» :
جنســــي : :
لقبي السابق : صاحبة السلسلة , الوكا زولديك
مُساهماتي »: : 1181
نقاطي»: : 7403
التقييمات التي حصلت عليها : 231
تاريخ ميلادي »: : 23/02/2002
رد: طريقة عمل الكابوريا بالصلصة
الجمعة سبتمبر 12, 2014 5:39 pm
شكرا لك على الموضوع الرائع
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى